Wilt u uw tuinscherm vergroenen maar heeft u geen zin in het onderhoud? Op Kunsthaag.nl vindt u de oplossing! Wij hebben vele verschillende soorten kunsthagen van de allerbeste kwaliteit in ons assortiment, waarmee u eenvoudig en snel uw tuinscherm kunt vergroenen!

Doorkijk van uw tuinscherm dichtmaken

Er zijn allerlei soorten tuinschermen: het kan bijvoorbeeld gaan om een houten schutting of een hekwerk met een honingraatstructuur. Die laatste wordt veel gebruikt als scheiding tussen de tuinen van nieuwbouwwoningen. Om dit soort tuinschermen snel op een mooie manier dicht te maken en meer privacy te creëren, kunt u één van onze kunsthagen gebruiken. Afhankelijk van de kunsthaagsoort die u kiest, hebben ze allemaal een hoge tot zeer hoge doorkijkdichtheid, tot zelfs 100% bij bijvoorbeeld de Buxus Fijn Donker. Maar ook de Hedera of de Conifeer Bont beperken het zicht op uw tuin in hoge mate: met een doorkijkdichtheid van 95% is het nagenoeg niet mogelijk om nog naar binnen te kunnen kijken.

Eenvoudig te bevestigen aan uw tuinscherm

Het is heel eenvoudig om onze kunsthagen te monteren op uw tuinscherm. De meeste kunsthaagpanelen hebben een formaat van 50 x 50 cm, maar we hebben ook matten van 100 x 100 cm. Ze zijn met een kliksysteem heel gemakkelijk aan elkaar te bevestigen en bovendien kunt u de panelen verder op maat knippen, mocht dat nodig zijn. Is uw tuinscherm een houten schutting? Dan schroeft u de kunsthaag op een aantal plaatsen eenvoudig vast. Op een hekwerk kunt u de panelen met wat tie wraps bevestigen. De bevestigingsmaterialen kunt u ook bij ons verkrijgen; kijkt u daarvoor onder “Accessoires”.

Voordelen van een kunsthaag

Natuurlijk kunt u uw tuinscherm ook langzaam laten begroeien met echte planten, maar daar zitten wel wat nadelen aan: Het duurt lang voor de boel een beetje dicht begint te groeien, en er zit natuurlijk nogal wat onderhoud aan. Vooral in het snoeien kan veel tijd gaan zitten. Daar heeft u met een kunsthaag helemaal geen last van: U bent in één keer klaar, en u hoeft nooit te snoeien. Bovendien maakt het voor een kunsthaag niet uit waar u hem plaatst: een schaduwrijke plek is prima, een plaats in de volle zon is ook geen probleem. Wij geven bovendien minimaal 5 jaar garantie op de kleur van uw kunsthaag; u hoeft dus niet bang te zijn voor verkleuring.

Natuurgetrouw

Onze kunsthagen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Door kleurgebruik en de details die aangebracht zijn, zoals nerftekeningen, hebben ze een heel natuurgetrouw uiterlijk. U kunt zo uw tuinscherm in een mum van tijd omtoveren in een mooie buxushaag of helemaal bedekken in een prachtig dek van kunsthedera.

Meer mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om uw tuinscherm te voorzien van een mooie, natuurgetrouwe kunsthaag? Neemt u gerust contact met ons op door ons te bellen of te mailen, wij helpen u graag verder.

Wilt u een mooie kunstplantenwand of moswand laten plaatsen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk op www.jungledeco.nl voor meer informatie.