Een nieuwe stijl voor jouw horecagelegenheid

In de dynamische wereld van de horeca is het van cruciaal belang om je te onderscheiden. Een effectieve manier om een unieke, uitnodigende sfeer te creëren, is het toevoegen van groene wanddecoratie. Bij Kunsthaag.nl begrijpen we perfect hoe je dat moet aanpakken. Ontdek onze hoogwaardige en natuurgetrouwe kunsthaag- en kunstmospanelen, die de uitstraling van je restaurant, bar of feestzaal naar een ander niveau kunnen tillen.

Voordelen van een plantenwand in de horeca:

  • Sfeerverbetering: Transformeer de atmosfeer van jouw horecagelegenheid met groene wanden. Kunsthaagpanelen en kunstmospanelen brengen de natuur naar binnen, waardoor een ontspannen en aangename ambiance ontstaat die de gastervaring zal verrijken.
  • Ruimteoptimalisatie: Onze veelzijdige kunsthaagpanelen en kunstmospanelen kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de ruimte op een unieke manier te benutten, of het nu gaat om een charmant terras of een indrukwekkende binnenwand. Denk bijvoorbeeld aan verrijdbare plantenpanelen, die je flexibel kunt inzetten om de ruimte op te delen of meer intimiteit te creëren.
  • Onderhoudsvriendelijk: Het grote voordeel van kunsthaagpanelen en kunstmospanelen is dat ze minimaal onderhoud vereisen. Geen water geven, niet snoeien of bijknippen, zelfs de temperatuur of de lichtinval maakt voor je plantenwand niks uit! Zo hou jij meer tijd over om alle aandacht te richten op je gasten en de service die je te bieden hebt in jouw zaak.
  • Aanpasbaarheid: Personaliseer de groene wanddecoratie volgens de stijl van jouw horecagelegenheid. Onze panelen bieden een groot scala aan mogelijkheden door de diverse uitvoeringen en afmetingen. Van natuurgetrouwe buxus of hedera, tot een weelderige, jungle-achtige groene wanddecoratie of een moswand: met onze panelen stellen we je in staat een uitstraling te creëren die bij jouw zaak past.

Veilige groene wanddecoratie

Bij Kunsthaag.nl hechten we niet alleen waarde aan esthetiek, maar ook aan veiligheid. Al onze kunsthaagpanelen voldoen aan strenge brandveiligheidsnormen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van groene wanddecoratie in jouw horecagelegenheid. Onze producten zijn brandwerend en beschikbaar in brandklasse B en C, waarbij B de hoogste brandveiligheid biedt. Deze wordt dan ook het vaakst toegepast bij installatie binnen. Een certificaat om de brandklasse aan te tonen aan instanties, is bij ons dan ook uiteraard beschikbaar.

Professionele Installatie door Kunsthaagspecialisten:

Bij Kunsthaag.nl kun je niet alleen terecht voor een grote diversiteit aan hoogwaardige producten; we bieden ook een professionele installatiedienst. Onze specialisten gaan met je in gesprek over het ontwerp, waarna we ervoor zorgen dat de groene wanddecoratie met oog voor detail en vakmanschap wordt geplaatst. Uiteraard wordt de boel stevig vastgezet en bieden we een jaar garantie op de installatie. 

Ontdek de mogelijkheden voor jouw horecagelegenheid

Creëer een sfeervolle ambiance en onderscheid jezelf in de bruisende wereld van de horeca met onze hoogwaardige kunsthaag- en kunstmos oplossingen. Neem vandaag nog contact op met Kunsthaag.nl voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe groene wanddecoratie een waardevolle toevoeging kan zijn voor jouw zaak.