Een groene wand als eyecatcher voor uw klant

Als professional weet u als geen ander wat een beetje groen kan doen voor de omgeving. De aanwezigheid van planten brengt rust en straalt vertrouwen uit. Mensen associëren groen met positieve gevoelens. Het doet denken aan vrijheid, vakantie, een boswandeling… een groene wand onderscheidt een ruimte, stand of etalage dan ook altijd op een positieve manier. Met de kunsthaagpanelen van Kunsthaag.nl kunt u dat effect eenvoudig bereiken!

Een groene wand: tijdelijk of permanent

De kunsthaagpanelen van Kunsthaag.nl zijn werkelijk niet van echt te onderscheiden. Daarbij kunnen ze ontelbare keren hergebruikt kunnen worden. Voor standbouwers of etaleurs zijn ze dan ook ideaal. Door het formaat en het gewicht zijn ze gemakkelijk te vervoeren en op te slaan.

Voor permanent gebruik zijn de panelen ook erg populair. Omdat ze zo mooi zijn, zijn het waardige vervangers voor echte planten- en moswanden. Met als bijkomend voordeel dat ze nagenoeg geen onderhoud vergen, in elke omgeving geplaatst kunnen worden én geen allergische reacties opwekken. Architecten en interieurontwerpers weten onze producten dan ook steeds beter te waarderen.

Oneindig variëren

Bij Kunsthaag.nl hebben we de grootste variëteit aan kunsthaag- en moswandpanelen en we hanteren bovendien een zeer ruime voorraad. Daarom kunnen wij altijd snel leveren. Van diverse soorten hedera tot moswanden in allerlei kleurschakeringen en insteekbladeren om oneindig mee te variëren. Met de panelen kunt u snel een complete wand decoreren, maar ook het accentueren van een bedrijfsnaam, logo of andere boodschap is een mogelijkheid.

Veilige wanddecoratie voor professionals

Natuurlijk is het van belang dat de wanddecoratie die u gebruikt in uw commerciële ruimte of op uw evenement, ook voldoet aan alle veiligheidseisen. De kunsthaag die u gebruikt, dient volgens de voorschriften brandvertragend te zijn.  Bij Kunsthaag.nl zijn zowel kunsthagen met brandklasse B, als brandklasse C te koop. Meestal is er wel een klein prijsverschil tussen de verschillende brandklasses, waarbij brandklasse B wat prijziger is.

 • Brandklasse B is de hoogste en klasse; het materiaal brandt niet actief en zal uiteindelijk alleen smelten door de hitte van externe vlammen.
 • Brandklasse C kan wel vlam vatten en het materiaal kan smelten. Wel zal de kunsthaag doven zodra de externe vlam weg is.

Als u dat nodig heeft, kunnen wij u een certificaat verstrekken waarmee u de brandklasse van uw kunsthaag aan kunt tonen wanneer de autoriteiten (brandweer, gemeente) daarom vragen.

Vraag gratis stalen aan

Maak kennis met onze groene kunsthaagproducten en vraag vandaag nog gratis stalen aan. Zo kunt u met eigen ogen zien wat voor veelzijdig product wij in huis hebben:

 • Net echt;
 • Complete installatie;
 • Uitstekende kwaliteit;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • 5 jaar garantie op kleur en materiaal.

Ook voor het bevestigen op verschillende ondergronden kunt u bij ons materiaal bestellen. En natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor de complete installatie van de groene wand. Heeft u vragen of wilt u een paar stalen aanvragen? Neem contact met ons op. U kunt ons bellen op +31(0)412-782416. Ook voor een afspraak om onze showtuin in Oss eens te bezichtigen.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)