Bezoek onze showtuin van 900 m2!

Wij zijn dé specialist op het gebied van hoogwaardige en duurzame kunsthaagproducten. Wilt u uw buitenruimte op een prachtige en onderhoudsvriendelijke manier vergroenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In onze prachtige showtuin aan de Saksenweg 32 in Oss vindt u een uitgebreide collectie kunsthagen en andere groene oplossingen voor uw tuin, balkon of muur. Onze showtuin is maar liefst 900 m2 groot en biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van uw droomtuin.

Op zaterdag bent u van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur om onze showtuin te bezoeken en onze producten te bewonderen. Wilt u op doordeweekse dagen langskomen? Maak dan gerust een afspraak, zodat we alle tijd kunnen nemen om u persoonlijk advies te geven en te helpen bij het maken van de beste keuze.

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen bij het creëren van een groene oase in uw buitenruimte. Kom langs en laat u inspireren door onze prachtige collectie kunsthaagproducten. Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showtuin!

Maak vandaag nog een afspraak of kom langs op zaterdag in onze showtuin en ontdek de mogelijkheden van onze kunsthaagproducten! Laat ons u helpen bij het creëren van uw droomtuin en geniet van een onderhoudsvriendelijke en duurzame groene omgeving. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Tot snel bij Kunsthaag.nl!

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m Vrijdag: alleen geopend op afspraak
Zaterdag: 10:00 uur – 15:00 uur

Showtuin

Saksenweg 32
5349AX Oss