Kunsthaag.nl is dé specialist op het gebied van kunsthagen voor particulier en zakelijk gebruik. Wij verzorgen voor onze klanten de complete levering en installatie van kunsthagen door heel Nederland en België.

Uitstekende kwaliteit kunsthagen

Wij leveren enkel dé allerbeste kwaliteit kunsthagen voor onze klanten. Verder denken wij gericht met u mee om uw wensen in de uitvoering naar voren te laten komen. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor het leveren en/of installeren van kunsthagen. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een prijsindicatie.

Daarnaast is het mogelijk dat onze specialisten op locatie het assortiment van kunsthagen voorleggen, de situatie bekijken én de mogelijkheden bespreken.

Het streven van Kunsthaag.nl is om elke project, na goedkeuring van de offerte, binnen veertien dagen te kunnen installeren. Onze specialisten beschikken over veel ervaring en weten elk project tot een succes te maken. Nog een voordeel: bij Kunsthaag.nl zit de levering en aanleg in één. Er is dus geen sprake van een derde partij die de werkzaamheden komt verrichten. Na afloop heeft u alle kosten overzichtelijk op één factuur!

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)