Wilt u een decoratieve kunsthaag laten plaatsen bij u thuis of op de zaak?  Kunsthaag.nl pakt graag het project van A tot Z aan. Bij ons kunt u niet alleen de panelen en accessoires kopen, maar ook de plaatsing van uw kunsthaag uit handen geven. We komen een bezichtiging doen, vervolgens kiest u in overleg met ons de kunsthaagpanelen en onderdelen uit, en tot slot plaatsen wij uw kunsthaag vakkundig en strak. Zo weet u zeker dat uw kunstmoswand of kunsthaag er perfect uitziet en stevig vastgemaakt is. Benieuwd? Neem dan direct contact met ons op.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw kunsthaag zelf te plaatsen als u een beetje handig bent. Zeker als u hier al wat ervaring mee heeft, is dat geen enkel probleem. Wilt u zichzelf die moeite besparen en zeker weten dat het groen professioneel geplaatst wordt, laat de installatie dan aan ons over!

Hoe gaat de installatie van uw kunsthaag in zijn werk?

Met alle service onder één dak, schakelen onze klanten ons graag in om ook de installatie van hun kunsthaag uit te voeren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen de panelen te bestellen. We leggen u graag uit hoe het proces van begin tot eind in zijn werk gaat:

 1. Op uw locatie wordt een bezichtiging ingepland.
 2. Wij tonen onze collectie, zodat u de juiste keuze voor uw kunsthaag maakt.
 3. Gaat u akkoord? Dan kunnen we en afspraak inplannen voor de installatie door onze specialisten.
 4. Oplevering én installatie van de gewenste kunsthaag.

Na goedkeuring van de offerte streven wij er altijd naar om het project binnen veertien dagen te installeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij keer op keer elk project tot een succes te maken. Bent u benieuwd? Plan dan vrijblijvend een bezichtiging bij u op locatie in.

Installeert u de kunsthaag liever zelf?

Indien u zelf over twee rechterhanden beschikt, kunt u er ook voor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. Ons advies is echter om de installatie aan een specialist over te laten.  Om kennis te maken met diverse soorten kunsthagen, kunt u terecht onder soorten kunsthagen. Neemt u op uw gemak een kijkje en plaats vervolgens uw bestelling. Wij zorgen voor een snelle levering van de gewenste kunsthaag.

Heeft u vragen of wenst u passend advies voor uw nieuwe kunsthaag? Contacteer Tuin en Kunsthaag dan direct op +31(0)412-782416. Wij helpen u graag!

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)