U wilt een kunsthaag bij u thuis laten plaatsen. Hiervoor heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u uw kunsthaag zelf plaatsen, maar ook het werk aan een specialist overlaten. Kunsthaag.nl pakt graag het project van A tot Z aan. Dit begint bij een bezichtiging bij u op locatie en eindigt met een vakkundige plaatsing van de kunsthaag. Benieuwd? Neem dan direct contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij de installatie van uw kunsthaag.

Optie 1: wij verzorgen de installatie van uw kunsthaag

Met alles onder één dak kunnen wij uitstekend zorg dragen voor een vakkundige installatie van de kunsthaag. Maar hoe gaat dit in het kort te werk?

 1. Op locatie wordt een bezichtiging ingepland.
 2. Wij tonen onze collectie, zodat u de juiste keuze voor uw kunsthaag maakt.
 3. Gaat u akkoord? Dan wordt er een afspraak ingepland waarna onze specialisten aan de slag gaan.
 4. Oplevering én installatie van de gewenste kunsthaag.

Na goedkeuring van de offerte is het ons streven om elk project binnen veertien dagen te installeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij keer op keer elk project tot een succes te maken. Bent u benieuwd? Plan dan vrijblijvend een bezichtiging bij u op locatie in.

Optie 2: u installeert uw kunsthaag zelf

Indien u zelf over groene vingers beschikt, kunt u ervoor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. Wel adviseren wij om de installatie aan een echte groenspecialist over te laten. Om kennis te maken met diverse soorten kunsthagen, kunt u terecht onder soorten kunsthagen. Neemt u op uw gemak een kijkje en plaats vervolgens uw bestelling. Wij dragen vervolgens zorg voor een snelle levering van de gewenste kunsthaag.

Heeft u vragen of wenst u passend advies voor uw nieuwe kunsthaag? Contacteer Tuin en Kunsthaag dan direct op +31(0)412-782416. Wij helpen u graag!

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)