Wilt u graag een klimop maar vindt u het te lang duren voordat hij helemaal volgroeid is? Een klimop die zich niet zo stevig tegen de muur aan plakt, dat hij nauwelijks meer te verwijderen is? Eén waar u op elk moment van kan genieten en geen omkijken naar heeft? Dan bent u bij Kunsthaag.nl op de juiste plek. Wij hebben de beste klimop kunsthaag voor u!

Onze klimop kunsthagen zijn niet van echt te onderscheiden

U wilt graag een klimop maar dan zonder onderhoud. Dan is de klimop kunsthaag, oftewel Hedera kunsthaag, dé haag die u nodig heeft. Een kunsthaag is niet afhankelijk van zon, schaduw of water. En u heeft ook geen omkijken naar het snoeiwerk. De panelen zijn zo samengesteld, dat de gelijkenis met een echte klimop verbluffend is: er worden verschillende afmetingen en groentinten gebruikt voor de bladeren. De doorkijkdichtheid is 95%.

Klimop kunsthaag voor binnen en buiten

Op plaatsen waar normaal gesproken helemaal niets groeit, zal deze Hedera kunsthaag prachtig zijn. En het mooie is: u kunt de klimop kunsthaag ook heel gemakkelijk weer weghalen of aanpassen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u uiteindelijk wel echte klimop wilt plaatsen, maar in de tussentijd alvast de blikken van pottenkijkers wilt weren. Het kan immers toch wat jaren duren voordat een geplante klimop uw hekwerk volledig heeft bedekt. De kunstklimop kunt u zowel buiten als binnen plaatsen.

Tip: deze kunsthagen zijn ook heel geschikt voor in een volière, onze materialen zijn gifvrij en niet schadelijk voor het milieu of voor dieren.

De klimop kunsthaag tegels van 50x50cm zijn opgebouwd uit elementen welke onderling aan elkaar gekoppeld kunnen worden met behulp van een kliksysteem. U heeft daarvoor verder geen gereedschap nodig, en met het handzame formaat van de panelen komt u altijd op de gewenste maat.

U kunt met een klimop kunsthaag vele kanten op. Zo kunt u er een kale, saaie muur mee bekleden, maar ook voor het dichtmaken van een hekwerk zijn de panelen van Kunsthaag perfect geschikt. Of wissel af: u kunt ook een aantal meters bekleden met kunst klimop, en dat afwisselen met houten panelen bijvoorbeeld.

Verschillende soorten Hedera kunsthagen

Wij hebben verschillende soorten klimop kunsthagen in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een kunsthedera met bloemen of een extra dicht bladerdek. Binnen de Hedera kunsthaag collectie hebben wij naast de gewone Hedera Helix:

Voordelen van onze klimop kunsthagen

Een kunstklimop biedt diverse voordelen. We zetten ze allemaal voor u op een rijtje:

  • Onderhoudsarm;
  • U hoeft geen rekening te houden met zon of schaduw;
  • Ook geen water of voeding nodig;
  • Geen last van plantenziekten en insecten;
  • Tijdloos;
  • Een kunstklimop heeft een lange levensduur maar gaat niet woekeren;
  • Gemaakt van brandvertragend materiaal;
  • Heeft een dempende werking. Wanneer u hem binnen gebruikt, zal dit de akoestiek ten goede komen.

Behalve kunstklimop, hebben wij ook hele mooie soorten kunsthaag in ons assortiment. Wellicht kunt u hiermee variëren, er is echt heel veel mogelijk.

Twijfel niet, bel ons

Heeft u een uniek idee voor het plaatsen van uw kunst klimop en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of heeft u andere vragen? Twijfel niet, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Ook voor een afspraak of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via info@kunsthaag.nl of u kunt bellen naar 0412-782416. Hopelijk tot snel!

Ook voor groene wanden met kunstplanten

U kunt ook kiezen voor een mooie groene wand met kunstplanten. Hiervoor bent u ook bij ons aan het juiste adres. Dit nieuwe concept heet Jungle Deco. Voor meer informatie over groene wanden kunt u terecht op Jungledeco.nl.