De kunst hedera wordt vaak gebruikt voor het bedekken van een bestaande schutting of voor het vervangen van een schutting. Kunsthagen worden steeds bekender doordat ze bijna niet meer van het echt te onderscheiden zijn. Ook kunt u kunsthagen verkrijgen in alle soorten en maten. Zo hoeft u niet te wachten tot een plant volgroeid is, zoals bij een echte haag. Onze kunsthagen zijn daarnaast UV-bestendig en gemaakt van fijn materiaal, dus het is aangenaam om aan te raken. In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende soorten kunsthagen, dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij. Bekijk de mogelijkheden op onze webshop.

Kunst hedera gebruiken op de schutting

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten kunsthagen dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet. De hedera kunsthaag is een van de meest verkochte kunsthagen van dit moment. Dit komt doordat de kunst hedera er zeer natuurlijk uitziet en u deze natuurlijk ook vaak in het echt ziet. Daarnaast heeft u nog de keuze uit verschillende varianten voor uw kunsthaag. Het is belangrijk dat uw een haag kiest die het u het mooiste vindt, maar u moet ook kijken naar de manier waarop ze bevestigd moeten worden. Ook worden sommige kunsthagen op rol geleverd en sommige op panelen van 50x50cm.

Kunsthagen die op rol worden geleverd kenmerken zich doordat de bladeren verwerkt zijn op een metaal vlechtwerk. Bij kunsthagen op rol is geen dragende structuur nodig zoals bij de kunsthagen op panelen. Wel is er wat minder keuze als je dit vergelijkt met de kunsthagen op panelen.

Kunsthagen zonder onderhoud

Kunsthagen hebben veel minder onderhoud nodig als je dit vergelijkt met echte hagen. U hoeft ze geen water te geven en niet bij te knippen. Daarnaast vallen er ook geen bladeren uit zoals bij een echte haag. Kunsthagen gaan tegenwoordig jarenlang mee zonder dat de bladeren verkleuren of er onnatuurlijk uit gaan zien. Dit komt door het UV-bestendigen productieproces van de bladeren van kunsthagen.

Offerte aanvragen voor uw hedera kunsthaag

Heeft u vragen over een van onze hedera kunsthagen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u duidelijk uitleggen hoe we te werk gaan en eventueel voorzien van verdere informatie. Gevonden wat u zocht? Bestel dan uw kunsthaag gemakkelijk via onze site of vraag een offerte aan.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)