Een kunst moswand is een prima alternatief voor een natuurlijke moswand. Het ziet er net zo mooi uit, maar is een stuk voordeliger in aanschaf én in onderhoud. Bij Kunsthaag.nl vindt u verschillende soorten kunst moswanden. U kunt ze eenvoudig zelf installeren, maar u kunt ook gebruik maken van onze montageservice!

Een kunst moswand voor op kantoor

In kantoren wordt een kunst moswand vaak toegepast om de ruimte wat intiemer en minder koel te maken. Het kantoor krijgt een sfeer van natuurlijkheid en creativiteit. Studies hebben zelfs aangetoond dat meer groen in de werkruimte bijdraagt aan een verhoogd gevoel van welzijn, tevredenheid en zelfs betrokkenheid van werknemers. Ook een verlaagd stressniveau en een verbetering van de concentratie zijn met kunst moswanden in verband gebracht.

Een sfeervolle ruimte met een kunst moswand

Wit u een bijzondere en rustgevende sfeer opwekken? Dat is in elke ruimte haalbaar met een kunst moswand. Een ontvangstruimte of hal krijgt een warmere uitstraling, maar ook in bijvoorbeeld winkels of horecagelegenheden kan een kunst moswand het interieur een bijzondere draai geven. Maak uw restaurant intiemer en sfeervoller door een muur of een gedeelte daarvan te bedekken met onze panelen van kunstmos. De subtiele, zachte groene kleuren geven een natuurlijke uitstraling die toch heel stijlvol is. Onderhoud hoeft niet gepleegd te worden; hooguit haalt u er af en toe een zachte doek overheen om wat stof te verwijderen. En wat dacht u van de geluiddempende werking? Een kunst moswand absorbeert geluid, waardoor de ruimte minder hol klinkt en het veel prettiger wordt om een gesprek te voeren met tafelgenoten.

Kunst moswand panelen voor standbouwers

Onze levensechte kunst moswandpanelen kunt u niet alleen gebruiken voor permanente decoratie. Door de eenvoudige manier van monteren en demonteren zijn ze ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld standbouwers. De panelen zijn met een formaat van 50×50 cm gemakkelijk te vervoeren, te plaatsen en op te slaan. Val op tussen de andere stands op een beurs, stel uw producten tentoon op een mooie groene achtergrond van kunstmos, of verwerk er uw bedrijfsnaam of uw logo in. Speel met licht en schaduw door er spotjes op te richten. De matten zijn bovendien gemakkelijk op maat te knippen!

Bestel uw kunst moswand bij Kunsthaag.nl

Bereken hoeveel panelen u nodig heeft en bestel ze eenvoudig op onze website. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wilt u uw moswand laten installeren door onze specialisten? Neem dan even contact met ons op; wij helpen u graag verder!

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)