Bent u op zoek naar een kunsthaag voor het afschermen of decoreren van uw balkon? Kunsthaag.nl is de specialist van Nederland op het gebied van kunsthagen. Een kunsthaag zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling en geeft daarnaast ook wat privacy. In ons assortiment heeft u de keuze uit verschillende soorten kunsthagen, dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij. Bent u op zoek naar een drukke kunsthaag met verschillende bladeren? Of juist een soort klimop die zorgt voor een natuurlijke uitstraling? Bekijk de mogelijkheden in de webshop.

Kunsthaag op het balkon

Kunsthagen worden steeds populairder. Dit komt omdat ze tegenwoordig nauwelijks meer van echte planten te zijn onderscheiden zijn en daarnaast bijna geen onderhoud nodig hebben. Ook zijn kunsthagen in alle soorten en afmetingen verkrijgbaar. Bij een echte haag zal u een tijdje moeten wachten voordat deze is volgroeid, terwijl u met een kunsthaag meteen klaar bent. Onze kunsthagen zijn daarnaast Uv-bestendig en gemaakt van fijn materiaal, dus het is aangenaam om aan te raken.

Balkon afschermen met een kunsthaag

Op het balkon is het erg lastig om een natuurlijke haag te laten groeien. Toch hebben veel mensen wel behoefte aan een groene omgeving. Een balkon bevindt zich vaak in een stedelijke omgeving zonder al teveel groen in de buurt, terwijl het juist zo fijn kan zijn om buiten te zitten en te genieten van wat groen.

Bij Kunsthaag.nl hebben we de oplossing: Een kunsthaag voor op het balkon. U kunt de balustrade van uw balkon vergroenen met kunsthaag panelen. Ze zijn heel gemakkelijk te monteren: ze hebben een kliksysteem voor het eenvoudig bevestigen en samenvoegen, zonder montagemateriaal nodig te hebben. Maar ook die scheidingswand met de buren kunt u vergroenen door een mooie kunsthaag aan te brengen. Kies bijvoorbeeld voor een conifeer of een hedera kunsthaag. Of wat dacht u van laurier? Door de kunsthaag op uw balkon te combineren met een paar echte planten in plantenbakken, of wellicht door een fraai stukje kunstgras, kunt u een heerlijke groene oase creëren.

Geen onderhoud

Een heel groot voordeel van het maken van een kunsthaag op het balkon, is dat u er geen onderhoud aan hoeft te plegen. De haag droogt niet uit, heeft geen water nodig, en groeit of woekert niet verder dan de bedoeling is. Bovendien zijn al onze kunsthagen en kunstplanten gemaakt van brandwerend materiaal zodat het ook nog eens superveilig is.

Kies de perfecte kunsthaag voor uw balkon

Omdat de populariteit van kunsthagen toeneemt, wordt het aanbod ook steeds groter. Meer keus is natuurlijk fijn, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wanneer u een kunsthaag voor uw balkon uitkiest, moet u met een aantal dingen rekening houden. Natuurlijk is het belangrijk om een kunsthaag te kiezen die u mooi vindt, maar let u ook op de manier waarop u ze moet installeren. Sommige kunsthagen worden namelijk op rol geleverd en sommige op panelen van 50x50cm. Ook moet u letten op de zon en waar u schaduw wilt gaan creëren eventueel.

Offerte aanvragen voor uw kunsthaag

Heeft u vragen over een kunsthaag voor uw balkon? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u duidelijk uitleggen hoe we te werk gaan en eventueel voorzien van verdere informatie. Gevonden wat u zocht? Bestel dan uw kunsthaag gemakkelijk via onze site of vraag een offerte aan. Neem ook eens een kijkje op Jungle Deco, voor een meer tropische uitstraling op uw balkon.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)