Een kunsthaag bestellen doet u natuurlijk via Tuin en Kunsthaag, dé specialist in kunsthagen. Onder soorten kunsthagen kunt u terecht voor ons complete aanbod. Wilt u liever passend advies? Neem dan contact met ons op en laat een bezichtiging bij u op locatie inplannen. Na het maken van een afspraak komen wij langs met onze collectie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bent u eruit? Dan gaan onze specialisten over tot een vakkundige aanleg van de kunsthaag. In korte tijd kunt u vervolgens genieten van een prachtige kunsthaag bij u thuis.

Kunsthagen in verschillende soorten en maten

Wilt u een kunsthaag met bloem? Een kunsthaag zonder bloem? U bestelt bij Tuin en Kunsthaag een kunsthaag volledig conform uw wensen. Met betrekking tot de soorten kunsthagen kunt u onder andere bij ons terecht voor:

  • Hedera Helix;
  • Dischida;
  • Photinia;
  • Laurier Prunus.

Bij enige twijfels adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Zo voorzien wij u graag van passend advies. Om onze collectie met uw eigen ogen te bekijken, kunt u een bezichtiging laten inplannen. Vervolgens kunt u eenvoudig uw keuze maken.

Waarom een kunsthaag bestellen bij Tuin en Kunsthaag?

U vindt enkel en alleen kwaliteit kunsthagen in het assortiment van Tuin en Kunsthaag. Verder verkrijgt u een ruime garantie op uw nieuwe producten. Verder leveren wij onze kunsthagen snel op. Omdat wij graag het gehele project van A tot Z aanpakken, kunt u daarnaast rekenen op een vakkundige aanleg. Wilt u volledig ondersteund worden en de installatie overlaten aan een ervaren vakman? Dan kiest u voor Tuin en Kunsthaag!

Plaats direct uw bestelling

Heeft u de gewenste kunsthaag gevonden? Vraag dan direct een offerte aan. Eventuele vragen stelt u direct door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)412-782416. Tuin en Kunsthaag: dé specialist in kunsthagen.