Bent u op zoek naar een kunsthaag die u kunt gebruiken als klimop? Dan bent u bij Kunsthaag.nl aan het goede adres. Wij zijn de specialist van Nederland op het gebied van Kunsthagen en kunstplanten. Een kunsthaag klimop zorgt voor een natuurlijke uitstraling en geeft daarnaast ook wat meer privacy, zodat u geen last hebt van mensen die in uw tuin kunnen kijken. Op onze webshop kunt u verschillende kunsthagen bekijken die u kunt gebruiken als klimop.

Verschillende soorten klimop kunsthagen

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten kunsthagen dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet. Als uw een kunsthaag als klimop wilt gaan gebruiken, moet u met een aantal dingen rekening houden. Natuurlijk is het belangrijk om een kunsthaag te kiezen die u mooi vindt, maar u moet ook kijken naar de manier waarop u ze moet bevestigen. Sommige kunsthagen worden namelijk op rol geleverd en sommige op panelen van 50x50cm. Ook moet u rekening houden met de dichtheid van de kunsthaag. Wilt u veel licht doorlaten of juist niet?

Kunsthaag klimop zonder onderhoud

Kunsthagen worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Dit komt omdat ze steeds minder van echte planten te zijn onderscheiden en ook bijna geen onderhoud nodig hebben. Ook zijn kunsthagen in alle soorten en afmetingen verkrijgbaar. Bij een echte haag moet u een tijdje wachten voordat deze is volgroeid. Onze kunsthagen zijn daarnaast UV-bestendig en gemaakt van heel fijn materiaal, dus het is aangenaam om aan te raken.

Offerte aanvragen voor uw kunsthaag klimop

Heeft u vragen over welke kunsthaag u nu het beste kunt gebruiken voor uw klimop? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u duidelijk uitleggen hoe we te werk gaan en eventueel voorzien van de nodige informatie. Gevonden wat u zocht? Bestel dan uw kunsthaag via onze website of vraag een offerte aan. Wilt u wat extra bijzondere elementen toevoegen aan uw klimop kunsthaag? Bij Jungle Deco vindt u prachtige insteekbladeren in tropische sferen om uw klimop verder mee te verfraaien!

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)