Wilt u een kunsthaag kopen? Bij Tuin en Kunsthaag vindt u een compleet assortiment van kunsthagen in verschillende soorten en maten. Bekijk op uw gemak het uitgebreide aanbod onder soorten kunsthagen. Heeft u de gewenste kunsthaag gevonden? Vraag dan direct een offerte aan. Daarnaast kunt u een bezichtiging bij u op locatie laten inplannen. Onze specialisten komen vervolgens langs, zodat u de juiste kunsthaag koopt. Eventuele vragen stelt u direct via het volgende telefoonnummer: +31(0)412-782416. Tuin en Kunsthaag: een kunsthaag kopen conform uw wensen!

Kunsthagen met én zonder bloem

U wilt uw tuin voorzien van een prachtige kunsthaag. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tuin en Kunsthaag verkoopt prachtige kunsthagen. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende soorten kunsthagen:

 • Hedera Helix;
 • Dischida;
 • Photinia;
 • Laurier Prunus.

Twijfelt u over één van onze kunsthagen? Weet u niet zeker welke kunsthaag u in uw tuin wilt laten aanleggen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Wij denken graag gericht met u mee.

Aanleg en installatie van kunsthaag

Heeft u groene vingers? Dan kunt u zelf aan de slag met het aanleggen van uw nieuwe kunsthaag. Wij dragen dan enkel zorg voor een snelle levering. Wilt u liever dat wij het complete project van A tot Z oppakken? Geen probleem. Dit is onze specialisme. Aan de hand van uw wensen leveren wij het product op. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag met een vakkundige installatie. Meer informatie omtrent de mogelijkheden met betrekking tot de aanleg vindt u onder installatie.

Direct een kunsthaag kopen

Blader door ons uitgebreide assortiment en koop direct uw kunsthaag. Wilt u onze collectie met uw eigen ogen bekijken? Plan dan een bezichtiging bij u op locatie in. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan dragen wij zorg voor een vakkundige installatie van het project binnen veertien dagen. Dit maakt Tuin en Kunsthaag dé specialist voor een nieuwe kunsthaag bij u thuis!

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)