Wilt u graag een kunsthaag gebruiken om uw bestaande schutting een natuurlijke look te geven? Dan bent u bij Kunsthaag.nl aan het juiste adres. Wij zijn de specialist van Nederland op het gebied van kunsthagen en kunstplanten. Een kunsthaag heeft een natuurlijke uitstraling en geeft daarnaast ook wat meer privacy, zodat u geen last hebt van mensen die in uw tuin kunnen kijken. Toch is er nauwelijks onderhoud nodig om uw kunsthaag mooi te houden en bovendien bent u in één keer klaar: natuurlijke haagplanten hebben soms jaren nodig om te groeien en de gewenste dichtheid te bereiken, maar met een kunsthaag heeft u uw schutting in één keer bekleed. En snoeien is niet nodig! In ons assortiment heeft u de keuze uit verschillende soorten kunsthagen, dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop.

Kunsthaag schutting: volop keuze

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten kunsthagen waaruit u kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld de Hedera kunsthaag, de Buxus kunsthaag, de Conifeer kunsthaag of de Laurier kunsthaag. Dat is natuurlijk heerlijk, omdat u zeker iets van uw gading zult vinden; het nadeel kan zijn dat u door de bomen soms het bos niet meer ziet. Om u te helpen een keuze te maken, geven we u graag een aantal tips. Let bijvoorbeeld op de manier waarop de kunsthaag bevestigd dient te worden. We hebben namelijk kunsthagen die u als panelen in elkaar haakt en zo aan uw schutting hangt, maar sommige kunsthagen worden op een rol geleverd. Kijk wat u zelf het handigst vindt. En neem ook eens een kijkje op Jungle Deco voor wat meer tropische taferelen op uw schutting.

Onderhoudsvrije kunsthaag voor uw schutting

Kunsthagen worden steeds populairder. Dit komt omdat ze tegenwoordig nauwelijks meer van echte planten te onderscheiden zijn, maar daarnaast hebben ze ook bijna geen onderhoud nodig. Onze kunsthagen zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar, en zijn ze perfect op maat te maken. Wanneer u een echte haag zet zal u een tijdje, soms zelfs wel jaren, moeten wachten voordat deze is volgroeid. Onze kunsthagen bedekken uw schutting in één keer en zijn altijd groenblijvend. Bovendien zijn ze gemaakt van Uv-bestendig en fijn materiaal, dus ze gaan lang mee zonder te verkleuren in de zon, én het is aangenaam om aan te raken.

De voordelen van een kunsthaag schutting

We hebben al een groot aantal redenen genoemd waarom een kunsthaag schutting steeds populairder wordt. We zetten ze graag nog even voor u op een rijtje:

 • Zeer onderhoudsarm;
 • Gemaakt van brandwerend materiaal;
 • Uw schutting is in één keer bedekt;
 • Eenvoudig te monteren;
 • Volop keuze;
 • Nauwelijks van echt te onderscheiden;
 • Meer privacy;
 • Het hele jaar groen;
 • Gaat jaren mee;
 • Neemt minder plaats in dan een natuurlijke haag.

Offerte aanvragen voor uw kunsthaag

Weet u niet welke kunsthaag u nu het beste kunt gebruiken voor uw schutting? Of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft. Ook over onze werkwijze kunnen zij u alles uitleggen. Gevonden wat u zocht? Bestel dan uw kunsthaag gemakkelijk via onze site of vraag een offerte aan.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)