Bent u opzoek naar een kunsthaag als tuinscherm. Kunsthaag.nl is de specialist van Nederland op het gebied van kunsthagen. Een kunsthaag zorgt voor een natuurlijke uitstraling en geeft daarnaast ook wat meer privacy, zodat u geen last hebt van mensen die in uw tuin kijken. In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende soorten kunsthagen, dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij. Bent u opzoek naar een drukke kunsthaag met verschillende bladeren? Of juist een soort klimop die zorgt voor een natuurlijke uitstraling? Bekijk de mogelijkheden bij Kunsthaag.nl.

Verschillende soorten kunsthagen te gebruiken als tuinscherm

Doordat de populariteit van kunsthagen enorm toeneemt, wordt het aanbod natuurlijk ook steeds groter. Meer keuze is fijn, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voor een kunsthaag die u wilt gebruiken als tuinscherm moet u met een aantal dingen rekening houden. Natuurlijk is het belangrijk om een kunsthaag te kiezen die u mooi vind, maar u moet ook kijken naar de manier waarop u ze moet bevestigen. Sommige kunsthagen worden namelijk op rol geleverd en sommige op panelen van 50x50cm. Ook moet u rekening met houden met de zon en waar u misschien schaduw wilt gaan creëren.

Kunsthagen hebben geen onderhoud nodig

Kunsthagen worden steeds vaker verkocht. Dit komt omdat ze steeds minder van echte planten te zijn onderscheiden en ook bijna geen onderhoud nodig hebben. Ook zijn kunsthagen in alle soorten en afmetingen verkrijgbaar. Bij een echte haag zal u een tijdje moeten wachten voordat deze is volgroeid. Onze kunsthagen zijn daarnaast UV-bestendig en gemaakt van fijn materiaal, dus het is aangenaam om aan te raken.

Offerte aanvragen voor uw kunsthaag

Heeft u vragen over welke kunsthaag u nu het beste kunt gebruiken als tuinscherm? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u duidelijk uitleggen hoe we te werk gaan en eventueel voorzien van verdere informatie. Gevonden wat u zocht? Bestel dan uw kunsthaag gemakkelijk via onze site of vraag een offerte aan.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)