Bent u opzoek naar een kunsthaag die u kunt gebruiken voor buiten als schutting of klimop. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan kunsthagen die u kunt gebruiken voor buiten. Deze kunsthagen worden steeds bekender doordat ze haast niet meer van het echt zijn te onderscheiden. Ook kunt u kunsthagen verkrijgen in alle soorten en maten. In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende soorten kunsthagen, dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij. Bekijk de mogelijkheden op onze webshop.

Kunsthagen voor buiten zonder onderhoud

Kunsthagen hebben veel minder onderhoud nodig als je dit vergelijkt met echte hagen. U hoeft ze natuurlijk geen water te geven en niet bij te knippen. Daarnaast vallen er ook geen bladeren uit zoals bij een echte haag. U hoeft dus niet elke maand de bladeren op te ruimen zoals bij een echte haag. Kortom: een kunsthaag bespaart u een hoop werk en tijd.

Kunsthagen voor buiten

Ook kunsthagen voor buiten stijgen de laatste tijd in populariteit. Ook omdat deze buiten jarenlang mee kunnen gaan. Dit komt door het UV-bestendigen productieproces. Hierdoor verkleuren de bladeren niet en blijven ze er jarenlang goed en natuurlijk uitzien. Kunsthagen voor buiten worden vaak gebruikt als klimop of schutting. Het is belangrijk dat uw een haag kiest die het u het mooiste vindt, maar u moet ook kijken naar de manier waarop ze bevestigd moeten worden. Ook worden sommige kunsthagen op rol geleverd en sommige op panelen van 50x50cm.

Kunsthagen die op rol worden geleverd kenmerken zich doordat de bladeren verwerkt zijn op een metaal vlechtwerk. Bij kunsthagen op rol is geen dragende structuur nodig zoals bij de kunsthagen op panelen. Wel is er wat minder keuze als je dit vergelijkt met de kunsthagen op panelen.

Offerte aanvragen voor uw kunsthaag voor buiten

Heeft u vragen over een van onze kunsthagen voor buiten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u duidelijk uitleggen hoe we te werk gaan en eventueel voorzien van verdere informatie. Gevonden wat u zocht? Bestel dan uw kunsthaag gemakkelijk via onze site of vraag een offerte aan.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)