Een kunsthaag is ideaal voor standbouwers die een mooie, aantrekkelijke en praktische oplossing willen voor groene decoratie. Met de kunsthaagpanelen van Kunsthaag.nl heeft u dan ook goud in handen! Ze zijn gemakkelijk te vervoeren, eenvoudig op maat te maken en snel te monteren én te demonteren. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel binnen– als buitengebruik: het materiaal is uv-bestendig en de mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer bijvoorbeeld verschillende haagsoorten met elkaar, gebruik insteekbladeren of knip ze in bepaalde patronen, kortom: laat uw creativiteit de vrije loop!

Standbouwers weten: groen is aantrekkelijk

Onze panelen zijn ideaal om te gebruiken als aankleding voor een stand op een beurs, maar ook als decoratie in een etalage, als achtergrond voor een creatieve fotowand of als aankleding van een horecagelegenheid of een feesttent op een evenement zijn ze perfect toe te passen. Groen wordt geassocieerd met vrijheid, warmte, gezelligheid, vertrouwen, rust en vrije tijd. U kunt uw stand echt onderscheidend maken en meer sfeer en uitstraling geven door er groene elementen aan toe te voegen, en dat is heel eenvoudig met de panelen van Kunsthaag.nl. Standbouwers weten dat een kunsthaag net wat meer aandacht trekt naar de stand, en dat bezoekers er een positief gevoel vna krijgen.

Achtergrond van kunsthaagpanelen voor branding en visualisatie

Zeker voor branding kan een kunsthaag perfect dienen als achtergrond. Plaats het logo van het bedrijf op een groene achtergrond van kunsthaag, zodat de zichtbaarheid vergroot wordt en de stand beter opvalt. Ook is het heel eenvoudig om de matten op maat te knippen. Zo kunt u er allerlei vormen en letters mee maken en de bedrijfsnaam in de huisstijl in het groen verwerken. Ook als achtergrond voor een fotowand of voor productpresentatie zijn de kunsthaagpanelen perfect te gebruiken. Op allerlei manieren kan het groen de boodschap die u wilt uitdragen, versterken!

Flexibel, draagbaar en onderhoudsarm

Onze kunsthaagpanelen zijn lichtgewicht en hebben handzame formaten. In de meeste gevallen zijn ze 50×50 cm, maar we hebben ook exemplaren van 100×100 cm. Ze zijn goed te combineren en op maat te maken, en bovendien hebben ze geen onderhoud nodig. Uw groene decoratie blijft jarenlang mooi, hoe vaak u ze ook gebruikt. Montage en demontage is eenvoudig: er is een kliksysteem waarmee ze aan elkaar te bevestigen zijn. Bovendien kunt u bij ons ook bevestigingsmateriaal verkrijgen in de kleuren van de panelen, zodat dit zo goed als onzichtbaar blijft.

Privacy en afscherming

Soms is het nodig of wenselijk om bepaalde delen van de stand af te schermen van het publiek of van andere stands. Wij hebben zichtdichte kunsthaagpanelen die u hiervoor kunt gebruiken. Zo bieden ze privacy voor bijvoorbeeld besprekingen of passessies in de stand.

Ruime keuze uit veel natuurgetrouwe kunsthagen

Kunsthaag.nl heeft veel verschillende soorten kunsthagen en kunst moswanden op voorraad. Het subtiele kleurgebruik en het materiaal zelf zorgt ervoor dat het uiterlijk van de panelen heel natuurgetrouw is; bovendien gaan ze jarenlang mee. Ook voor extra decoratieve elementen, zoals verschillende insteekbladeren, bent u bij ons aan het juiste adres; dit alles voor een heel aantrekkelijke prijs.

Bestellen en contact

Heeft u vragen over onze kunsthagen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u als standbouwer? Neem gerust even contact met ons op of vraag stalen aan om te bekijken welke panelen het beste bij u passen! Ook bent u van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezichtiging in onze showtuin. Weet u al welke panelen of andere elementen u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan; binnen 24 uur krijgt u van ons antwoord.

kunsthaag als achtergrond voor een logo of tekst.
 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)