Bent u op zoek naar kwaliteit kunsthagen voor binnen? Dan bent u aan het juiste adres bij Kunsthaag.nl Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag direct een offerte aan. Door het leveren van kunsthagen in verschillende soorten en maten, bieden wij voor elk project een passende oplossing. Kortom: een kunsthaag kopen doet u bij Kunsthaag.nl!

Waarom Tuin en Kunsthaag?

  • 5 jaar garantie op kleur en materiaal.
  • Brandvertragend materiaal (ook voor buiten in de regen), dus bestand en veilig tegen vuurwerk en vandalisme
  • UV-zonbestendig, dus langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.
  • Vorst- en stormvast door speciale gepatenteerde bevestiging van de bladeren.
  • Gemakkelijke montage en demontage.
  • Diervriendelijk, dus ideaal voor toepassing in een dierenverblijf. Materiaal is niet giftig voor huisdieren en mensen.
  • Door de jaren lange ervaring inmiddels bewezen kwaliteit!
  • Bekijk onze referenties van grote bekende bedrijven die bij ons kopen.
  • Snelle levering door heel Europa.

Een kunsthaag van Tuin en Kunsthaag is gemaakt van dé best verkrijgbare materialen. Kwaliteit is het belangrijkste om een zo realistisch mogelijke kunsthaag te krijgen én te behouden. Naast een goede vorm en kleur van de bladeren is de toegepaste kunststof zeer belangrijk (Polyurethane, afgekort PUR). Kunsthagen van Tuin en Kunsthaag worden gemaakt van nieuwe kunststof granulaat korrels en voorzien van speciale UV-blokkers en stabilisatoren. Deze combinatie zorgt ervoor dat u jarenlang plezier heeft van de kunsthaag, ook in de volle zon (+45 graden) of met ijskoud winter weer (-30 graden).

Ook dé specialist op het gebied van kunstgras

Tuin en Kunstgras is dé specialist op het gebied van kunstgras voor particulier gebruik. Wij verzorgen voor onze klanten de complete aanleg van kunstgras door heel Nederland en België.

Uitstekende kwaliteit kunstgras

Wij leveren enkel dé allerbeste kwaliteit kunstgras voor onze klanten. Verder denken wij gericht met u mee om uw wensen in de uitvoering naar voren te laten komen. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor het aanleggen van kunstgras. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een prijsindicatie. Daarnaast is het mogelijk dat onze specialisten op locatie het assortiment van kunstgras voorleggen, de situatie bekijken én de mogelijkheden bespreken. Neem gerust een kijkje op www.tuinenkunstgras.nl voor de mogelijkheden.