Met de moswand panelen van Kunsthaag.nl heeft u binnen de kortste keren een prachtige kunst moswand geplaatst! De DIY moswand panelen zijn erg eenvoudig aan elkaar te verbinden met een eenvoudig kliksysteem. Ook voor bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht, en dit alles voor een scherpe prijs!

DIY moswand panelen

Zelf een moswand maken is met onze kunst moswandpanelen wel heel eenvoudig! Bedek een hele muur, maak een moswand schilderij of ga extra creatief te werk en maak er bijvoorbeeld een logo van of beeld uw (bedrijfs-)naam van moswand panelen. De matten zijn met hun formaat van 50×50 cm handzaam en licht. Bovendien kunt u ze gemakkelijk op maat knippen, zodat ze altijd passend gemaakt kunnen worden.

Mogelijkheden voor een DIY moswand

De sfeer die een moswand uitstraalt is natuurlijk, intiem en rustgevend. Kantoren, restaurants, yoga-studio’s, maar ook uw eigen huiskamer krijgen met een moswand een bijzondere sfeer die door de natuurlijke uitstraling en de zachte, groene kleuren zelfs stressverlagend kan werken. Bedek een complete muur of behang er alleen bepaalde interieurelementen mee. Maak een moswand schilderij of gebruik de panelen om uw beursstand op een positieve manier op te laten vallen.

Een moswand maken: DIY

U kunt bij ons een specialist inhuren om een moswand voor u te maken, maar met het kliksysteem van de matten van Kunsthaag.nl kunt u ook eenvoudig zelf aan de slag. Wilt u bijvoorbeeld een verplaatsbare moswand maken? Bevestig de panelen dan op een basis van bijvoorbeeld hout of piepschuim. Met groen, geïsoleerd ijzerdraad, schroeven of tie-wraps maakt u de moswand panelen vast op de ondergrond. Wilt u de moswand direct op een muur bevestigen? De matten zijn met een eenvoudig kliksysteem aan elkaar te bevestigen. Zo hoeft u alleen de bovenste matten te bevestigen en kunt u de rest daaraan vastmaken. Wilt u de DIY Moswand nog verder verfraaien? Met de insteekbladeren van Kunsthaag.nl geeft u een unieke draai aan uw eigen kunst moswand.

Meer informatie

Bestel de panelen en bevestigingsaccessoires voor uw DIY moswand eenvoudig hier online. Wilt u meer weten over hoe u een DIY moswand maakt met onze kunst moswand panelen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)