Wilt u graag een moswand kopen? Bij Kunsthaag.nl heeft u een zeer ruime keuze voorhanden aan kunstmospanelen. Ze bootsen echte mossen tot in detail na. Met als grootste verschil: onze kunst moswanden hebben geen verzorging nodig!

Een moswand kopen voor de sfeer

Met een moswand tegen de muur van uw hal, kantoor, horecabedrijf of zelfs woonkamer geeft een unieke, rustgevende sfeer aan de ruimte. Met de juiste belichting kunt u nog meer diepte creëren in de kunst moswand. Maar ook zonder licht zijn onze groene wanden prachtig om te zien. De mospanelen zijn namelijk opgebouwd uit blaadjes en takjes van verschillende groottes en subtiele kleurverschillen, net zoals bij echt mos. Door de gedetailleerde afwerking en de dichtheid van de bladeren krijgt uw moswand een bijzonder natuurgetrouwe uitstraling.

Moswand kopen en monteren

De montage van een kunst moswand is met onze panelen heel eenvoudig: met een kliksysteem zijn de panelen van 50×50 cm gemakkelijk aan elkaar te hangen. Bovendien zijn ze prima op maat te maken. Bekleed een complete muur met kunstmos, of maak er een bijzonder mosschilderij van door er een mooie lijst omheen te maken. Het kunstmos is in verschillende tinten groen te verkrijgen. Daarom is het ook mogelijk om er bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam erin te verwerken. Wilt u echt iets creatiefs, of doet u het liever niet zelf? Laat de montage dan aan ons over!

Installatie door kunsthaag.nl

Bij Kunsthaag.nl kunt u niet alleen een kunst moswand kopen; wij verzorgen als u wilt ook de complete installatie. We zullen dan een afspraak met u inplannen voor een bezichtiging bij u op locatie. Wij nemen verschillende stalen voor u mee, zodat u ter plekke een keuze kunt maken. We bekijken wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn, en maken een offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan volgt de tweede afspraak voor de installatie van de moswand.

Tijdelijk of permanent

Onze kunst moswanden gaan jarenlang mee, en zijn bovendien net zo gemakkelijk te monteren als te demonteren. Dat maakt ze ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld standbouwers en etaleurs. De panelen nemen tijdens vervoer weinig ruimte in en kunnen steeds weer opnieuw gebruikt worden op verschillende plaatsen, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Eenvoudig online een moswand kopen

Bereken het aantal panelen dat u nodig heeft en koop uw moswand eenvoudig online of vraag een offerte aan. Heeft u vragen over onze producten of onze diensten? Neem gerust contact met ons op, ook voor het aanvragen van een offerte of een bezichtiging.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)