Bent u aan het bekijken welke moswand prijstechnisch gezien het meest interessant voor u is? Bij Kunsthaag.nl kunt u terecht voor kunst moswanden voor zeer gunstige prijzen. Een kunst moswand is bijna altijd goedkoper dan een echte moswand. De panelen voor een kunst moswand die u bij ons kunt kopen, zijn nauwelijks van echt mos te onderscheiden.

Prijs van een moswand vs. de prijs van een kunst moswand

De prijs van een moswand hangt van veel factoren af, zoals de grootte en het type mos. In het geval van een natuurlijke moswand is de prijs bijna altijd hoger dan die van een kunst moswand. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de productiekosten. Het kost veel meer tijd en energie om de basis voor een echte moswand te maken. Een kunst moswand bestaat uit panelen van kunststof blaadjes en takjes die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn, maar wel veel gemakkelijker te produceren.

Maar ook voor het onderhoud van een echte moswand liggen de kosten een stuk hoger. Een kunst moswand heeft namelijk helemaal geen onderhoud nodig. Hooguit wilt u de panelen af en toe een keer afstoffen met een zachte doek.

Onze prijs voor een kunst moswand

U kunt bij Kunsthaag.nl kiezen uit verschillende soorten kunstmos. De prijs voor uw moswand is dan ook afhankelijk van uw keuze. Met de panelen van Mos Duizendblad bijvoorbeeld, heeft u al een moswand van een vierkante meter voor minder dan €50,- (4 panelen van 50×50 cm). De panelen voor Mos Dark Green zijn wat duurder; hierbij komt u voor een vierkante meter op zo’n €115,-. Wilt u precies weten wat de prijs is voor een moswand van Kunsthaag.nl? U kunt uw moswand ook compleet door ons laten installeren. Vraag eenvoudig een offerte aan via dit formulier!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de prijs van een moswand van kunsthaag? Heeft u vragen over één van onze producten of diensten? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)