Moswanden duiken steeds vaker op, zowel in het straatbeeld als in binnenruimtes. Met moswanden van kunstplanten kunt u eindeloos variëren in zowel het interieur en exterieur van uw huis of bedrijfspand. De moswanden van Kunsthaag.nl hebben een natuurlijke uitstraling en blijven altijd mooi. Bovendien hebben ze geen onderhoud of verzorging nodig. Een moswand blijft mooi en u kunt er altijd van genieten, zonder er iets aan te hoeven doen.

Moswanden plaatsen

Kunthaag.nl is niet alleen leverancier; wij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van moswanden. Het is zo dat de moswandpanelen met een kliksysteem eenvoudig aan elkaar te bevestigen zijn. Toch komt er voor een mooie, natuurgetrouwe moswand meer kijken bij de installatie. Wij kunnen de kunst moswand zo opbouwen, dat de natuurlijke kenmerken en vormen zo realistisch mogelijk overkomen. We maken er echt een 3D moswand van, met diepte en subtiele kleurverschillen. Ook kunnen we bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erop monteren.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)

Rustgevende kunst moswanden

Een ruimte wordt aantrekkelijker voor bezoekers, medewerkers of bewoners met meer groen erin. De suggestie van contact met de natuur, de mooie vormen en de groene kleur hebben namelijk een gunstig effect op ons humeur: een groene omgeving werkt bewezen stressverlagend en dat werkt ook zo met onze kunstmoswanden. Zo’n wand vormt eigenlijk de ideale oplossing: het neemt geen ruimte in en er is geen onderhoud nodig. Wij brengen de natuur bij u binnen.

Variëren met een moswand

Met moswanden kunt u alle kanten op. Er zijn allerlei verschillende composities mogelijk, en u kunt er eindeloos mee variëren. We hebben verschillende kunst mospanelen, zoals Mos Duizendblad, Mos Green, Mos Green-Dark Green en Mos Grey. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld insteekbladeren, zodat u van tijd tot tijd de accenten in uw moswand kunt verleggen.

Overal te plaatsen

Een kunststof moswand heeft diverse voordelen ten opzichte van een natuurlijke moswand. Denk bijvoorbeeld aan de luchtvochtigheid: een natuurlijke moswand heeft een luchtvochtigheidsgraad nodig van minimaal 40%. Als deze daaronder komt, dan is de kans groot dat het mos gaat indrogen. Als u een moswand van Kunsthaag.nl koopt, kunt u de moswand plaatsen waar u wilt en hoeft u hier geen rekening mee te houden. Uw moswand blijft altijd groen.

Daarnaast hebben we panelen voor moswanden in brandklasses B en C. Het geeft niet alleen een veilig gevoel om te weten dat uw kunsthaag brandveilig of brandvertragend is; in commerciële ruimtes is het zelfs verpricht. Daarom kunnen wij, als u dat wenst, een brandcertificaat bij ons opvragen om aan te tonen aan de autoriteiten dat uw kunstmoswand voldoet aan alle veiligheidseisen.

Voordelen van moswanden

Maar er zijn meer voordelen te benoemen van de moswanden van Kunsthaag.nl. We zetten ze allemaal voor u op een rijtje:

 • Een moswand is onderhoudsarm;
 • Er is geen speciaal uv-licht voor nodig, en ook geen water;
 • Ook de vochtigheidsgraad is voor de moswand niet belangrijk;
 • Geen last van plantenziekten en insecten;
 • Hij is tijdloos;
 • Een lange levensduur;
 • Brandvertragend;
 • Een moswand heeft een dempende werking wat de akoestiek in de ruimte ten goede komt.
Kunst moswand installeren

Vele opties bij het kiezen van moswanden

Bij een moswand van kunsthaag.nl heeft u vele opties. Wij hebben verschillende kleuren en maten. Wilt u een moswand kopen of bent u benieuwd naar ons assortiment? Bestel hier u moswand of neem contact met ons op voor vragen en meer informatie. Ook als u geen keuze kunt maken en advies wil van een specialist, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Ook voor groene wanden met kunstplanten

U kunt ook kiezen voor een mooie groene wand met kunstplanten. Hiervoor bent u ook bij ons aan het juiste adres. Dit nieuwe concept heet Jungle Deco. Voor meer informatie over groene wanden kunt u terecht op Jungledeco.nl