Moswanden duiken steeds vaker op, zowel in het straatbeeld als in binnenruimtes. Met moswanden van kunstplanten kunt u eindeloos variëren in zowel het interieur en exterieur van uw huis of bedrijfspand. De moswanden van Kunsthaag.nl hebben een natuurlijke uitstraling en blijven altijd mooi. Bovendien hebben ze geen onderhoud of verzorging nodig; een moswand blijft mooi en u kunt er altijd van genieten, zonder er iets aan te hoeven doen.

Rustgevende kunst moswanden

Maak elke ruimte aantrekkelijk voor bezoekers of bewoners door een kunst moswand te plaatsen. Het contact met de natuur, de mooie vormen en de groene kleur hebben namelijk een gunstig effect op ons humeur: een groene omgeving werkt bewezen stressverlagend en dat werkt ook zo met onze kunstmoswanden. Wij halen de natuur voor u naar binnen. Onze moswanden passen in elk interieur/exterieur en zijn volledig onderhoudsvrij.

Moswanden plaatsen

Het plaatsen van een moswand is verrassend eenvoudig. De panelen zijn met een handig kliksysteem aan elkaar te bevestigen zonder gereedschap. Door verschillende kleuren mospanelen te combineren, kunt u ook bijvoorbeeld uw logo in de moswand uitbeelden. Of maak in plaats van een moswand, een mosschilderij: door de panelen in een mooie, grote lijst te plaatsen creëert u een prachtig rustgevend en tijdloos accent op één van uw muren.

Variëren met een moswand

Met moswanden kunt u alle kanten op. Er zijn allerlei verschillende composities mogelijk, en u kunt er eindeloos mee variëren. We hebben verschillende kunst mospanelen, zoals Mos Duizendblad, Mos Green, Mos Green-Dark Green en Mos Grey. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld insteekbladeren, zodat u van tijd tot tijd de accenten in uw moswand kunt verleggen.

Overal te plaatsen

Een kunststof moswand heeft diverse voordelen ten opzichte van een natuurlijke moswand. Denk bijvoorbeeld aan de luchtvochtigheid: een natuurlijke moswand heeft een luchtvochtigheidsgraad nodig van minimaal 40%. Als deze daaronder komt, dan is de kans groot dat het mos gaat indrogen. Als u een moswand van Kunsthaag.nl koopt, kunt u de moswand plaatsen waar u wilt en hoeft u hier geen rekening mee te houden. Uw moswand blijft altijd groen.

Voordelen van moswanden

Maar er zijn meer voordelen te benoemen van de moswanden van Kunsthaag.nl. We zetten ze allemaal voor u op een rijtje:

 • Een moswand is onderhoudsarm;
 • Er is geen speciaal uv-licht voor nodig, en ook geen water;
 • Ook de vochtigheidsgraad is voor de moswand niet belangrijk;
 • Geen last van plantenziekten en insecten;
 • Hij is tijdloos;
 • Een lange levensduur;
 • Brandvertragend;
 • Een moswand heeft een dempende werking wat de akoestiek in de ruimte ten goede komt.

Vele opties bij het kiezen van moswanden

Bij een moswand van kunsthaag.nl heeft u vele opties. Wij hebben verschillende kleuren en maten. Wilt u een moswand kopen of bent u benieuwd naar ons assortiment? Bestel hier u moswand of neem contact met ons op voor vragen en meer informatie. Ook als u geen keuze kunt maken en advies wil van een specialist, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Ook voor groene wanden met kunstplanten

U kunt ook kiezen voor een mooie groene wand met kunstplanten. Hiervoor bent u ook bij ons aan het juiste adres. Dit nieuwe concept heet Jungle Deco. Voor meer informatie over groene wanden kunt u terecht op Jungledeco.nl

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)