Bent u geen natuurtalent als het aankomt op het verzorgen van planten, en wilt u toch de natuur naar binnen halen? Of wilt u direct pottenkijkers weren uit uw tuin, en niet jarenlang wachten tot de tuinafscheiding goed is dichtgegroeid? Dan bent u hier op het beste plek! Wij van Kunsthaag.nl verzorgen plantenwanden van kunstplanten. Geen onderhoud én toch een plantenwand die altijd op z’n mooist is. U kunt op elk moment genieten van een natuurlijke omgeving binnen, maar ook buiten in uw tuin. Klinkt goed, toch? Kijk snel verder in ons assortiment voor alle mogelijkheden.

Een verticale tuin zonder onderhoud

Wanneer u een echte eyecatcher wilt of wanneer er weinig ruimte in huis of op kantoor is, biedt een plantenwand dé uitkomst. Een plantenwand, oftewel een verticale tuin, is een groot oppervlak aan groen op een wand en zorgt voor meer groen op kantoor of in huis zonder ruimteverlies. Een groene wand biedt rust en geeft een gezonde uitstraling. We hebben verschillende plantenwanden waarmee we voor iedere ruimte een oplossing kunnen bieden. Heeft u wel eens aan een verplaatsbare plantenwand gedacht? Ook dat is een mogelijkheid: een verrijdbaar paneel dat weelderig gedecoreerd is met planten. Daarmee kunt u tijdelijke privacy creëren of u kunt het paneel meenemen naar beurzen om uw stand een unieke uitstraling te geven.

Een plantenwand in uw tuin

Ook als u een kale muur heeft in uw tuin, kunt u die prachtig decoreren met een plantenwand van Kunsthaag.nl. Of misschien heeft u een hekwerk in uw tuin dat u graag dicht zou willen maken. Wanneer u daar wat klimop of andere planten tegenaan plant, zal deze op den duur wel dichtgroeien, maar daar kunnen vele jaren overheen gaan. Door een mooie plantenwand samen te stellen uit de vele verschillende panelen die wij op voorraad hebben, bent u in één keer klaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld panelen van diverse soorten kunst Hedera. Hedera groeit vrij snel maar heeft ook de neiging om te gaan woekeren, en het is dan heel moeilijk om de plant nog te verwijderen. Door gebruik te maken van onze panelen, heeft u wel de uitstraling en het uiterlijk van de Hedera, maar niet de nadelen ervan. Ze sluiten naadloos op elkaar aan en de planten zijn door de verschillende tonen groen nauwelijks van echt te onderscheiden.

Geen onderhoud en verzorging

Wij van Kunsthaag.nl bieden u plantenwanden die geen onderhoud en verzorging nodig hebben. Hierdoor kunt 24/7 van uw interieur of exterieur genieten zonder u zorgen te hoeven maken of de planten genoeg water en uv-licht krijgen. Wij hebben veel mogelijkheden in verschillende plantenwanden. U kunt uw unieke wand samenstellen en deze helemaal voor u op maat laten maken.

Voordelen van een plantenwand van Kunsthaag

 • Onderhoudsarm;
 • Niet van echt te onderscheiden;
 • Veel variatie mogelijk;
 • Brandvertragend;
 • Uv-bestendig;
 • Geen last van ongedierte;
 • Geen bladuitval;
 • Niet lichtgevoelig;
 • Niet temperatuurgevoelig.

Benieuwd naar onze plantenwanden? Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u uw unieke plantenwand samenstellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en meer informatie. Ook kunt u een afspraak inplannen met een van onze specialisten. Wij zijn te bereiken via info@kunsthaag.nl of bel naar 0412-782416. Wij helpen u graag met uw plantenwand!

Ook voor groene plantenwanden voor binnen

U kunt ook kiezen voor een mooie groene wand met kunstplanten voor uw kantoor of bedrijfspand. Hiervoor bent u ook bij ons aan het juiste adres. Dit nieuwe concept heet Jungle Deco. Voor meer informatie over groene wanden kunt u ook terecht op Jungledeco.nl.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)