Met de panelen van kunsthaag.nl maak je je eigen kunst moswand. Door gebruik te maken van verschillende elementen, kun je je design echt uniek maken en bouw je snel een eenvoudig een prachtige groene moswand op.

Een plantenwand van kunstplanten

Met een mooie, groene plantenwand creëer je rust in de ruimte, terwijl hij die tegelijkertijd ook verlevendigt. Het is wetenschappelijk bewezen dat een groene omgeving stressverlagend kan werken; ideaal dus om ook te gebruiken in kantoorruimtes en andere plekken waar gewerkt wordt. Maar ook in de ontvangstruimte is zo’n groene kunst plantenwand een echte eyecatcher. En er zijn nog meer voordelen: zo heeft zo’n groene wand ook nog een geluiddempend effect, wat de akoestiek in bijvoorbeeld hoge gebouwen of grote, lege ruimtes ten goede komt. En je hebt er, als hij eenmaal klaar is, geen omkijken meer naar: een plantenwand van kunstplanten is onderhoudsvrij en heeft geen behoefte aan licht (of juist schaduw) en water.

Een handig kliksysteem om je kunst plantenwand te creëren

Onze plantenpanelen zijn met een eenvoudig kliksysteem aan elkaar te bevestigen. In een mum van tijd heb je dus een hele wand voorzien van een prachtige groene decoratie. Je kunt kiezen uit vele verschillende soorten panelen, geïnspireerd op echte mosplanten, grassen of haagplanten. Al onze panelen zijn geschikt voor binnengebruik, maar we hebben ook een ruim assortiment voor het creëren van een plantenwand in de buitenlucht. Deze panelen zijn Uv-bestendig en verkleuren niet in de zon. Bovendien zijn ze diervriendelijk en vorstbestendig.

Kunst moswand of kunst plantenwand

Je hebt oneindig veel keuze in de plantensoorten die je kunt gebruiken voor jouw kunst plantenwand. Elk paneel is van subtiele details voorzien. Neem bijvoorbeeld de het paneel van de “Photinia Red Robin”, waarin verschillende tinten groen worden gecombineerd met rode details op de bladeren voor een zeer natuurgetrouw uiterlijk. Of de “Leucadendron groen”, met verfijnde blaadjes in verschillende tinten, variërend van licht tot donkergroen. Wil je een mooie moswand? Ook daarin heb je bij ons een ruime keuze, van donkere moswand panelen zoals de Mos Dark Green, tot de grijsachtige kleur van Mos Grey, die erg mooi past bij de laatste trends.

Een mosschilderij creëren

Naast het creëren van je eigen kunst plantenwand, kun je met onze panelen ook een prachtig planten- of mosschilderij maken. Je maakt dan een weelderig geheel binnen een schilderijlijst. Of vorm je eigen bedrijfsnaam of -logo met de panelen. Er is echt van alles mogelijk!

Nog meer variatie

Met de extra grote panelen van bijvoorbeeld de “Jungle Geel Witte Bloem” van maar liefst 1,00m x 1,00m groot, maak je in een handomdraai een weelderige plantenwand. Maar ook kun je deze of andere panelen combineren met een aantal insteekbladeren, verkrijgbaar bij onze partner Jungle Deco. Deze zijn bovendien eenvoudig te verplaatsen zodat je steeds weer een nieuwe kunst plantenwand kunt creëren!

Meer informatie

Ga jij je eigen kunst plantenwand creëren? Of laat je het toch liever over aan onze specialisten? Kunsthaag.nl heeft niet alleen een zeer compleet assortiment aan kunsthaag- en kunstmos panelen; wij kunnen ook de complete levering en installatie voor jou verzorgen. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op. Ook als je vragen hebt over onze producten of onze service. Je kunt ook heel eenvoudig stalen aanvragen als je er nog niet helemaal uit bent. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Klik dan hier!

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)