Wilt u uw tuin, (dak) terras of balkon beschermen tegen nieuwsgierige blikken? Kies dan voor onze kunsthagen. Kunsthaag.nl heeft een ruime keuze uit verschillende kunsthagen zoals een dichtbegroeide kunsthaag, lichte of donkere haag. De hoge dichtheid van diverse kunsthaag panelen zorgt voor een zeer goede blikdichtheid. Een lichte kleur haag heeft een moeilijke doorkijk en toch is uw tuin niet erg donker. Door de natuurlijke weergave van onze kunsthagen passen ze perfect in de tuin, (dak) terras of balkon. Bovendien stellen de verschillende maten  ons in staat om aan de meest uiteenlopende behoeften op het gebied van kunsthaag te voldoen.

Mooie afscheiding met een kunsthaag buiten

Er zijn veel verschillende soorten hagen en haagplanten. Deze bieden de mogelijkheid om de tuin te verdelen in meerdere ruimtes of hoeken. Een grote haag kan gebruikt worden om een gedeelte af te schermen. Daarnaast worden haagplanten gebruikt om het terras of de entree op een natuurlijke manier te decoreren. Een kunsthaag kan overal geplaatst worden en is onderhoudsvriendelijk. Hiermee gaat er geen tijd verloren aan snoeiwerk en de verzorging van de haag. Wij bieden veel verschillende kunsthagen, zoals de Hedera of Klimop kunsthaag, en de Laurier kunsthaag. De buxushaag is ook een bekende haagsoort. Natuurlijk kennen we de buxus van de mooie snoeivormen, maar ook als haag is dit een veel geziene en geliefde plant. De Buxusmot gooit vaak roet in het eten. Een buxus kunsthaag mag dan ook niet ontbreken in uw tuin, (dak) terras of balkon. Bekijk snel alle mogelijkheden in verschillende hagen.

Geen onderhoud en toch de mooiste haag

Een groot voordeel van onze kunsthagen is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Bovendien maakt hun materiaal ze flexibel en aangenaam om aan te raken. Ten slotte zijn onze producten recyclebaar en is de installatie heel eenvoudig omdat ze in hoogte kunnen worden aangepast. Wilt u uw tuin, (dak) terras of balkon voorzien van een mooie kunsthaag bestel dan snel of neem contact met ons op via info@kunsthaag.nl of bel naar 0412-782416.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)