Bent u op zoek naar een haag die geen water en zon nodig heeft maar toch altijd op z’n mooist is? Een haag die bij u binnen kunt plaatsen? Dan bent u bij Kunsthaag.nl op het juiste adres! Wij van Kunsthaag.nl zorgen ervoor dat u binnen, de sfeer van buiten kunt creëren zonder rommel. Zo kunt u binnen een muur compleet decoreren als begroeide, groene wand met natuurlijke uitstraling, zonder dat u er naar hoeft om te kijken. U hoeft namelijk geen uitvallende blaadjes op te ruimen en geen water te geven, en dat allemaal binnen in huis. Alleen maar genieten met een kunsthaag! Voor vragen of meer informatie zijn wij te bereiken via info@kunsthaag.nl of 0412-782416.

Een kunsthaag voor binnen blijft altijd mooi

Een haag voor binnen die altijd op z’n mooist is, wie wilt dat nou niet? De kunsthaag geeft geen rommel en heeft geen verzorging nodig. U kunt dus op elk moment genieten van uw kunsthaag. In ons assortiment vindt u veel verschillende hagen. Hierin heeft u nog een ruime keus voor wat betreft groentinten. Denk hierbij aan een lichtere of donkere groen. Wellicht vind u een bloemetje in de haag mooi? Ook dat is bij ons mogelijk.

Benieuwd naar onze kunsthagen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of bent u er helemaal van overtuigd dat u een kunsthaag binnen wil? Bekijk dan snel onze webshop! Voor meer informatie of vragen kunt u ons bereiken op info@kunsthaag.nl of bel naar 0412-782416.

Ook voor groene wanden met kunstplanten

U kunt ook kiezen voor een mooie groene moswand, of een wand met kunstplanten. Hiervoor bent u ook bij ons aan het juiste adres. Met Jungle Deco maakt u de mooiste, weelderige groene binnenwanden. Voor meer informatie over groene wanden kunt u terecht op Jungledeco.nl

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)