Andere Hedera kunsthagen in ons assortiment:

Meer informatie

Voor vragen, informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via info@kunsthaag.nl of via het telefoonnummer +31(0)412-782416. Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen!

€ 9,00 p/stuk (50x50cm)


Productbeschrijving:

Kunsthaag met Hedera helix bladeren speciaal ontworpen voor een vlakke muur, hek of schutting.
Gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en bijna niet van echt te onderscheiden.

  • Doorkijk:  95% dicht;
  • Kleur: donkergroen;
  • Blad soort: grof;
  • Blad grootte: groot, diverse afmetingen bladeren;
  • Meer typen bladeren: nee, 1 soort blad;
  • Meer dan 1 kleur: nee, 1 kleur wel lichtere kleuren variatie bladeren.

Meer informatie over de Hedera helix kunsthaag:

De Hedera kunsthaag is één van de populairste kunsthagen in ons assortiment. Deze haag ziet er heel natuurlijk uit door de verschillende groentinten die gebruikt worden in de bladeren. Bovendien worden grote en kleinere bladeren door elkaar gebruikt, zijn de bladnerven heel natuurgetrouw, en heeft hij een dichtheid van wel 95%. Elke schutting knapt op van zo’n mooie kunsthaag, maar ook op andere plekken is hij eenvoudig te monteren. Denk aan een volière, een binnenwand, als losse decoratie voor aan de muur, of als achtergrond voor een foto of schilderij.

Waarom een Hedera Helix kunsthaag

Met deze kunsthaag haalt u een mooie blikvanger naar uw tuin, zonder de nadelen van een echte Hedera helix. Met een kunst Hedera maakt u uw tuin direct blikdicht; een echte Hedera helix, oftewel klimop (Araliaceae) moet natuurlijk eerst gaan groeien. Een echte Hedera heeft bovendien de neiging om te gaan woekeren. Met de stevige ranken en wortels zal die zich uit gaan breiden, ook op plaatsen waar u dat niet wilt. Op een gegeven moment is daar niet meer tegenop te snoeien. De oplossing: een Hedera kunsthaag!

Perfect als u een allergie heeft!

Naast het feit dat de Hedera Helix flink kan gaan woekeren, is er nog een eigenschap die soms nadelig kan zijn. Tijdens het snoeien verspreidt de plant namelijk een eigenaardige harsachtige geur waar mensen allergisch voor kunnen zijn.  Daar heeft u met een kunsthaag met Hederabladeren natuurlijk geen last van; voor mensen met een allergie is dit dan ook een ideale oplossing.

Het plaatsen van de Hedera kunsthaag

U vormt de kunsthaag door de matten van 50 x 50 eenvoudig aan elkaar te klikken en zo een mooi geheel te vormen. Bovendien zijn de panelen eenvoudig verder op maat te knippen. Zon of schaduw: dat maakt niets uit. We geven een garantie van 5 jaar op de kleur.