€ 9,25 p/stuk (50x50cm)


Productbeschrijving:

Kunsthaag met Hedera Helix bladeren speciaal ontworpen voor een vlakke muur, hek of schutting.
Gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en bijna niet van echt te onderscheiden.

Meer informatie over de Hedera Helix kunsthaag:

De Hedera Helix kunsthaag is één van de populairste kunsthagen in ons assortiment. Deze haag ziet er heel natuurlijk uit door de verschillende groentinten die gebruikt worden in de bladeren. Bovendien worden grote en kleinere bladeren door elkaar gebruikt en heeft hij een dichtheid van wel 95%. Elke schutting knapt op van zo’n mooie kunsthaag.

Waarom een Hedera Helix kunsthaag

Met een Hedera Helix kunsthaag haalt u een mooie blikvanger naar uw tuin, zonder de nadelen van een echte Hedera Helix. De echte Hedera is familie van de klimop (Araliaceae) en wordt ook wel eiloof, (boom)veil of ifte genoemd. De klimplant groeit erg snel. Dat betekent niet alleen dat uw schutting of hekwerk al vrij snel dicht groeit; het betekent ook dat de plant de neiging heeft om te gaan woekeren. De klimop is een vrij stevige klimplant die niet alleen groeit waar u dat wilt, maar zich ook uitbreidt naar plaatsen waar u dat liever niet heeft. Op een gegeven moment is daar niet meer tegenop te snoeien. De oplossing: een Hedera kunsthaag.

Allergie

Naast het feit dat de Hedera Helix flink kan gaan woekeren, is er nog een eigenschap die soms nadelig kan zijn. Tijdens het snoeien verspreidt de plant namelijk een eigenaardige harsachtige geur waar mensen allergisch voor kunnen zijn.  Daar heeft u met een kunsthaag met Hederabladeren natuurlijk geen last van; voor mensen met een allergie is dit dan ook een ideale oplossing. U vormt de kunsthaag door de matten van 50 x 50 eenvoudig aan elkaar te klikken en zo een mooi geheel te vormen.

  • Doorkijk:  95% dicht;
  • Kleur: donkergroen;
  • Blad soort: grof;
  • Blad grootte: groot, diverse afmetingen bladeren;
  • Meer typen bladeren: nee, 1 soort blad;
  • Meer dan 1 kleur: nee, 1 kleur wel lichtere kleuren variatie bladeren.