De Hedera kunsthaag is de meest verkochte onder de kunsthagen. Dat zal alles te maken hebben met zijn natuurgetrouwe uitstraling, de dichte structuur en de scherpe prijs. Deze klimop kunsthaag kunt u overal plaatsen en zorgt voor groen op plaatsen waar geen natuurlijke planten groeien. De kunsthaag toepassingen zijn talrijk: zowel binnen- als buitenshuis is de Hedera helix kunsthaag eenvoudig te monteren op diverse soorten ondergronden. De kunsthedera is bijvoorbeeld ook heel geschikt voor in een volière: onze materialen zijn gifvrij en niet schadelijk voor dieren of het milieu. De Hedera kunsthaag matjes hebben een afmeting van 50x50cm die onderling eenvoudig in elkaar geklikt kunnen worden. U kunt daarmee een kunsthaag creëren van elk gewenst formaat, maar u kunt de panelen ook gebruiken als losse decoratie voor aan een muur of als achtergrond voor een fotolijstje of schilderij bijvoorbeeld. Bovendien zijn de matten eenvoudig verder op maat te knippen.

Verschillende soorten Hedera kunsthaag

U kunt bij ons verschillende soorten Hedera kunsthagen kopen. Naast de standaard Hedera Helix hebben we bijvoorbeeld ook een speciale Hedera Helix met brandklasse C. Voor extra privacy kunt u kiezen voor de Hedera Helix Plus, met een extra dik bladerdek. Andere mogelijkheden zijn:

Nieuwsgierige blikken buiten houden

Als u een open hekwerk om uw tuin heeft, kunt u dat met onze Hedera kunsthaag heel mooi blikdicht maken. U bent in één keer van alle nieuwsgierige blikken af en heeft direct meer privacy. Door een echte hedera klimop te plaatsen, zal het hekwerk op den duur ook wel dichtgroeien, maar daar kunnen wel wat jaren overheen gaan. Met onze kunsthagen kunt u de inkijk in uw tuin direct aanpakken.

Het plaatsen van een Hedera kunsthaag

Al onze kunsthagen kunnen overal eenvoudig geplaatst worden en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Een natuurlijke Hedera heeft al snel de neiging om te gaan woekeren, maar met een Hedera kunsthaag heeft u hiervan natuurlijk geen last. U hoeft hem nooit te snoeien!
Het maakt niet uit of u ze in de zon plaatst of juist op een schaduwrijke plek; wij geven bovendien een garantie van 5 jaar op de kleur. Met een handig kliksysteem kunnen de verschillende panelen eenvoudig aan elkaar gemonteerd worden, en als het nodig is, zijn de panelen verder op maat te knippen.

Net echt

De bladeren van de Hedera kunsthaag zijn uitgevoerd in verschillende tinten groen en ook de bladnerven zijn heel natuurgetrouw. De combinatie van het juiste materiaal, de verschillende kleuren en de details in de tekening van de bladeren met lichtinval levert een mooie schaduwwerking op, waardoor de kunstklimop nauwelijks van echt te onderscheiden is.

Meer informatie over een Hedera kunsthaag?

Wilt u ook een hedera kunsthaag? Of wilt u een andere soort natuurgetrouwe kunsthaag die geen onderhoud en verzorging nodig heeft? Dan ben u bij kunsthaag.nl bij het juiste adres. U kunt met onze kunsthagen zorgeloos genieten van het buitenleven. Voor vragen, informatie of een afspraak kunt u met ons contact opnemen. Wij zijn te bereiken via info@kunsthaag.nl of u kunt vrijblijvend bellen naar +31(0)412-782416. Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen!

Ook voor groene wanden met kunstplanten

U kunt ook kiezen voor een mooie groene wand met kunstplanten. Als u dat wenst, kunnen wij deze compleet voor u ontwerpen en installeren. Dit nieuwe concept heet Jungle Deco. Voor meer informatie over groene wanden kunt u terecht op Jungledeco.nl