U wilt een haag in uw tuin. Echter kijkt u op tegen het onderhoud van de haag. Dan biedt een kunsthaag dé ideale oplossing. In het assortiment van Tuin en Kunsthaag vindt u een prachtig aanbod aan verschillende soorten kunsthagen. Plaats direct uw bestelling online, wij dragen vervolgens zorg voor een snelle levering van de bestelde kunsthaag bij u thuis in Bilzen. Heeft u een vraag of wenst u passend advies? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: +31(0)412-782416 voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Alles onder één dak

Tuin en Kunsthaag levert een totaalconcept voor uw nieuwe kunsthaag in Bilzen en omgeving. Zo staan wij voor het leveren én installeren van kunsthagen. Dit betekent dat u met een gerust hart uw nieuwe kunsthaag bij ons koopt. De volgende eigenschappen in de opsomming zijn kenmerkend voor onze kunsthagen:

  • Natuurlijk én onderhoudsvrij;
  • Vorst- en stormvast;
  • UV-zonbestendig, langdurig kleurvast.

Overtuigd? Wilt u een kunsthaag kopen in plaats van een échte haag? U bestelt eenvoudig uw nieuwe kunsthaag in de webshop van Tuin en Kunsthaag. Twijfelt u over dé perfecte kunsthaag? Laat een bezichtiging bij u op locatie inplannen. U ziet onze kunsthagen dan met uw eigen ogen. Ongetwijfeld dat u vervolgens kiest voor dé perfecte kunsthaag.