Bent u opzoek naar een kant- en klare kunsthaag voor in uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kunsthaag.nl heeft namelijk een ruim assortiment aan kant- en klare kunsthagen op panelen. Deze panelen zijn er flexibel en kunt u bijna aan iedere ondergrond monteren. Ook schuine muren of plafonds zijn geen enkel probleem. Bekijk de verschillende soorten kunsthagen in onze webshop.

Zien kunsthagen er natuurlijk uit?

Er zijn tegenwoordig veel aanbieders voor goedkope kant- en klare kunsthagen. Maar deze kunsthagen zijn gemaakt van goedkope kunststoffen, waardoor ze snel verkleuren en er onnatuurlijk uit gaan zien. Onze kunsthagen zijn gemaakt van hoogwaardige en UV-bestendigen kunststoffen. Dot zorgt ervoor dat de bladeren niet verkleuren en de kunsthaag er jarenlang heel natuurlijk uit blijft zien. Zeker voor buiten is dit een groot voordeel.

Kant- en klare kunsthagen voor buiten

Ook kunsthagen voor buiten stijgen de laatste tijd in populariteit. Kunsthagen voor buiten worden vaak gebruikt als klimop of schutting. Het is belangrijk dat uw een haag kiest die het u het mooiste vindt, maar u moet ook kijken naar de manier waarop ze bevestigd moeten worden. Ook worden sommige kunsthagen op rol geleverd en sommige op panelen van 50x50cm. Kunsthagen die op rol worden geleverd kenmerken zich doordat de bladeren verwerkt zijn op een metaal vlechtwerk. Bij kunsthagen op rol is geen dragende structuur nodig zoals bij de kunsthagen op panelen. Wel is er wat minder keuze als je dit vergelijkt met de kunsthagen op panelen.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen over een van onze kant- en klare kunsthagen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u duidelijk uitleggen hoe we te werk gaan en eventueel voorzien van verdere informatie. Gevonden wat u zocht? Bestel dan uw kunsthaag gemakkelijk via onze site of vraag een offerte aan.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)