Een kunsthaag oogt natuurlijk, mooi én is een prachtige verrijking voor uw tuin. Wilt u een natuurlijke kunsthaag bij u thuis in Lommel of omgeving? Plan vrijblijvend een bezichtiging in bij u op locatie en ontdek de mogelijkheden voor uw kunsthaag. Wij laten graag aan u zien dat u bij Tuin en Kunsthaag aan het juiste adres bent voor het kopen van een nieuwe kunsthaag in regio Lommel.

Altijd dé perfecte kunsthaag

Tuin en Kunsthaag levert een compleet aanbod aan kunsthagen. Hierdoor koopt u bij ons altijd dé perfecte kunsthaag. Neem gerust een kijkje onder soorten kunsthagen voor de mogelijkheden. U vindt op deze pagina onder andere de volgende populaire kunsthagen:

Heeft u dé perfecte kunsthaag gevonden? Plaats dan uw bestelling. Heeft u enige twijfels? Geef ons gerust een belletje voor passend advies. Hiervoor contacteert u Tuin en Kunsthaag op het volgende telefoonnummer: +31(0)412-782416. Hedendaags zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in kunsthagen voor particulieren in Nederland en België. Gedreven door vakmanschap leveren én installeren wij dé perfecte kunsthaag bij u thuis in Lommel.

 • Snelle levering

  Binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

 • UV-bestendig

  Langdurig kleurvast door hoogwaardige UV-blokkers.

 • Montage

  Zelf installeren of laten installeren.

 • Diervriendelijk

  Ideaal voor toepassing in een dierenverblijf.

POPULAIRE SOORTEN KUNSTHAAG

Laurier kunsthaag (2)

Hedera kunsthaag (7)

Conifeer kunsthaag (3)

Buxus kunsthaag (5)